Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

ΚΡΗΤΗ

Νονός από το Ηράκλειο κατηγορείται για ασέλγεια στο βαφτιστήρι, το αδερφάκι και άλλο ένα παιδί!

Εις βάρος του 51χρονου Ηρακλειώτη έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση από τον νονό του. Ο 51χρονος άντρας, φαίνεται πως είχε σύστημα να εκμεταλλεύεται τις σχέσεις που δημιουργεί το ιερό μυστήριο της βάφτισης με παιδιά και γονείς, για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Ο 51χρονος άνδρας, που φέρεται να ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με πληροφορίες ερασιτεχνικά με τη μουσική, συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με τον ίδιο να ζητά προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, αίτημα που ικανοποιήθηκε κι έτσι ο 51χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι.

Εις βάρος του 51χρονου Ηρακλειώτη έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα. 

Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό. 

Το ιστορικό της κακοποίησης 

Το κουβάρι της υπόθεσης φαίνεται να ξετυλίχτηκε, όταν τα περασμένα Χριστούγεννα ο «νονός» επισκέφτηκε το σπίτι των συντέκνων του με το 20χρονο σήμερα παιδί να αρνείται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς του αργότερα του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, το παιδί ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που έζησε από τον πνευματικό του γονέα!

Για 4 χρόνια περίπου, ο άνθρωπος που ορκίστηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων να γίνει πρότυπο για το παιδί, χαρίζοντάς του απλόχερα αγάπη και στοργή, ασελγούσε σε βάρος του, ανήλικου παιδιού τραυματίζοντας το κορμάκι του και προκαλώντας ανείπωτα τραύματα στην αθώα ψυχή του. 

Και κάπως έτσι, άνοιξε ο δρόμος της δικαίωσης για το 20χρονο αγόρι αλλά και άλλα δύο παιδιά, κορίτσια αυτή τη φορά, που όπως έδειξε η έρευνα των αστυνομικών αρχών, φέρονται να έζησαν περίπου τον ίδιο εφιάλτη. 

Πρόκειται για την αδερφή του νεαρού, επίσης ενήλικη γυναίκα 24 χρονών σήμερα, γεννηθείσα το 2000 αλλά και την ανήλικη αδερφή του έτερου βαφτιστηριού του φερόμενου ως δράστη, ένα κορίτσι σήμερα 17 χρόνων. Σύμφωνα με τις κατηγορίες οι ασελγείς χειρονομίες στα κορίτσια, αφορούν για το μεν πρώτο το 2006 και το 2010, ενώ για το ανήλικο ακόμα, την περίοδο του 2012. Πρόκειται δηλαδή για πράξεις που ο φερόμενος ως δράστης τέλεσε όταν τα κοριτσάκια ήταν μόλις 6 και 5 ετών αντίστοιχα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρεται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Ζητούν δικαιοσύνη 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για την οικογένεια του 20χρονου η απονομή δικαιοσύνης ήταν μονόδρομος. Οι άνθρωποι απευθύνθηκαν στις αρχές άμεσα. Επι μήνες οι αστυνομία, αφενός ερευνούσε την υπόθεση κι αφετέρου οι οικογένειες των παιδιών προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο προκειμένου και να καταγγείλουν τα όσα έζησαν αλλά και να επουλώσουν τις ανοιχτές πληγές που δημιούργησε στις ψυχούλες του ο «πολυτεχνίτης» νονός. 

Και πορνογραφικό υλικό στην κατοχή του 

Κατά την διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του άντρα βρέθηκε μια κάρτα μνήμης που σύμφωνα με τις πληροφορίες εμπεριέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας κατά ανηλίκου. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για την αποτύπωση των αρρωστημένων πράξεων του φερόμενου ως δράστη με ένα από τα παιδιά που περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος Ηρακλειώτης είχε εξαιρετικά καλές σχέσεις με τις οικογένειες των παιδιών. Οι σύντεκνοί του φαίνεται πως του είχαν τόση εμπιστοσύνη που εμπιστεύονταν το παιδί τους στον νονό. Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται πως στο μυαλό του είχε άλλα με τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του να λαβώνουν τις ψυχές των παιδιών που για χρόνια παλεύουν με το φάντασμα τις κακοποίησης, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εφιάλτη.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου 4o mellon run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στο Σύλλογο ΑμεΑ...

ΚΡΗΤΗ

Τρίωρος αποκλεισμός του κόμβου προς νέο αεροδρόμιο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια), σύμφωνα με την επικαιροποίηση του δελτίου επικίνδυνου...

Life

Το Αμάρι είναι κτισμένο σε υψόμετρο 460μ. σε απάνεμη θέση στους πρόποδες του βουνού Σάμιτος.  Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό με καλοδιατηρημένα σπίτια. Το...

ΚΡΗΤΗ

Ολοένα και πιο πιθανό είναι το φάσμα μιας γενικευμένης ξηρασίας στο νησί, όπως προειδοποιούν επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, τονίζοντας ότι θα πρέπει, πέραν...

ΚΡΗΤΗ

Εκκένωση Μάζας και Παπαδιανών, συνεχείς αναζωπυρώσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Χρηματοδοτείται η δημιουργία rapid test από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων πληγέντων αγροτών θα πιστωθούν αύριο, Πέμπτη, 70 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν στην εξόφληση των αποζημιώσεων για τις ζημιές που...