Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Κρητικός ο νέος προπονητής του ΟΦΗ – Συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές

Στο περιθώριο οι περιπτώσεις Αναστόπουλου – Χριστόπουλου για τον ΟΦΗ που θέλει να κλείσει προπονητή μέχρι το Σάββατο – Σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ η νέα διοίκηση.


 

Το θέμα προπονητή παραμένει στην κορυφή της ατζέντας των αγωνιστικών προτεραιοτήτων του ΟΦΗ.

Η άρνηση του Νίκου Νιόπλια στην πρόταση που έγινε από τη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν επιβραδύνει τις εξελίξεις καθώς επιδίωξη της διοίκησης είναι να έχει «κλείσει» τεχνικό μέχρι το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περιπτώσεις Αναστόπουλου και Χριστόπουλου εγκαταλείπονται.

Στον ΟΦΗ θέλουν να αναθέσουν το «τιμόνι» της ομάδας και μαζί μ’ αυτό το «χτίσιμο» των επόμενων χρόνων σε προπονητή από την Κρήτη που θα γνωρίζει τη νοοτροπία του σωματείου, και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς.

Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας είναι καθοριστικό σημείο για την αγωνιστική της εξέλιξη, και τα «κλειδιά» θα δοθούν σε άνθρωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι την ιστορία της ομάδας, αλλά και το χώρο των αποδυτηρίων έχοντας βρεθεί εκεί παλιότερα.

Συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές

Τα αγωνιστικά θέματα περιλαμβάνουν επίσης την παραμονή ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ.

Η διοίκηση έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους νεαρούς Φαζό, Μπολάκη, Δαμιανάκη που ξεχώρισαν με την παρουσία τους το τελευταίο δίμηνο της περυσινής σεζόν.

Στους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρυσι είχαν υπογράψει πενταετή συμβόλαια μόλις έγιναν επαγγελματίες, έχουν προταθεί συμβόλαια τριετίας, με μικρές αυξήσεις.

Απαντήσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες και από τους τρεις, για τους οποίους πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Επαφές υπάρχουν επίσης και με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Ροβίθης με τον οποίο θα υπάρξει συνάντηση την άλλη εβδομάδα, και Γιαγκιόζης που είναι θετικός να συνεχίσει.

Οι συζητήσεις επεκτείνονται και με έμπειρους ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας όπως οιΛαμπρόπουλος, Περογαμβράκης και Μονιάκης.

Παρά το ότι ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την πορεία του από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Το πλάνο προβλέπει άλλωστε την παρουσία ποδοσφαιριστών που με την εμπειρία τους θα μπορούν να πάρουν πάνω τους την ομάδα, για να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Επαφές υπάρχουν επίσης με τον Κώστα Αποστολόπουλο ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ τον προηγούμενο Ιανουάριο αλλά δε μπόρεσε να αγωνιστεί με την ομάδα εξαιτίας του γνωστού προβλήματος με τη μη έκδοση των δελτίων.

 

www.sporfm.gr

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά