Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία στα Εξάρχεια με δύο αδέρφια

Νεκρή βρήκαν οι αστυνομικοί με χτυπήματα στο κεφάλι μία 75χρονη στο διαμέρισμα που έμενε στα Εξάρχεια, μαζί με τον αδερφό της. Οι γείτονες άκουσαν τσακωμό και κάλεσαν τις Αρχές. Βασικός ύποπτος ο 80χρονος αδερφός της που πάσχει όμως από Αλτσχάιμερ και δεν θυμάται τίποτα


Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία δείχνουν όλα πως εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στα Εξάρχεια επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη 63. Γείτονες άκουσαν έντονο τσακωμό στις 8 το πρωί, μεταξύ των δύο ηλικιωμένων αδερφών που μένουν στο διαμέρισμα και κάλεσαν τις Αρχές.

Τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί ανακάλυψαν νεκρή με χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι την 75χρονη γυναίκα, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν ο 80χρονος αδερφός της, με τον οποίο έμενε μαζί και τον φρόντιζε, καθώς πάσχει από Αλτσχάιμερ. Βασικός ύποπτος είναι ο 80χρονος, όμως λόγω της κατάστασής του δεν θυμάται τίποτα… και δεν γνωρίζει πως συνέβη αυτό στην αδερφή του.

Ο ηλικιωμένος έχει θα οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ για περαιτέρω εξέταση, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα ζητηθεί ιατρική βοήθεια. Έρευνα για το θλιβερό αυτό περιστατικό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά