Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Creta

Βρετανοί τουρίστες μήνυσαν ξενοδοχείο στο Πάνορμο για τη σαλμονέλα

Δύο οικογένειες Βρετανών έδωσαν συνεντεύξεις σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης καταγέλλοντας ότι το καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών τους σε μεγάλο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Πάνορμο Ρεθύμνου παρουσίασαν σοβαρά προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα σαλμονέλα, λόγω του φαγητού στο εστιατόριο της μονάδας.


Το ξενοδοχείο ανήκει σε επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη ενώ το μάνατζμεντ έχει αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες ισπανικών συμφερόντων.

Οι οικογένειες έχουν κινηθεί δικαστικά μηνύοντας το ξενοδοχείο, αφού, όπως υποστηρίζουν, τα προβλήματα της υγείας τους, ναυτία, διάρροιες κ.λπ., συνεχίστηκαν και όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους μετά τις διακοπές τους τον Αύγουστο στο Πάνορμο με αποτέλεσμα να χρειαστούν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι τουρίστες αναζητούν και άλλους πελάτες του ξενοδοχείου που πιθανόν αντιμετώπισαν και εκείνοι προβλήματα υγείας λόγω του φαγητού.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι καταγγελίες στα βρετανικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκαν μόλις πριν 3 μέρες ενώ τα όσα καταγγέλλονται έγιναν σύμφωνα με τους μηνυτές τον Αύγουστο.

ΠΑΤΡΙΣ

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά