Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Themata

ΣΟΚ: Βίασαν και έκαψαν εννιάχρονη, με τη “συγκατάθεση” της μητέρας

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ και το Μεξικό, μετά την αποκάλυψη ενός φρικιαστικού εγκλήματος, με θύμα ένα κοριτσάκι, μόλις, 9 ετών


Οι αναφορές της αστυνομίας συγκλονίζουν, καθώς περιγράφεται η τρομακτική δολοφονία της μικρής, από την ίδια της τη μητέρα, τον φίλο της και την ξαδέρφη του.

girl2

Σύμφωνα με τις Αρχές, που πραγματοποίησαν έλεγχο στο διαμέρισμα της μητέρας στο Νέο Μεξικό και βρέθηκαν αντιμέτωπες με το αποτρόπαιο θέαμα, η Victoria Martens είχε ναρκωθεί με μεθαμφεταμίνη και συνέχεια κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον φίλο της μητέρας της και την ξαδέρφη του, όσο και από την ίδια τη μητέρα.

Στη συνέχεια, οι αρρωστημένοι δράστες την έπνιξαν και την μαχαίρωσαν, διαμελίζοντας την, ενώ προσπάθησαν να εξαφανίσου τη σορό της, βάζοντάς της φωτιά.

Κατά την ίδια αναφορά, το άψυχο σώμα της μικρής εντοπίστηκε στην τουαλέτα του σπιτιού, λίγες ημέρες πριν από τα 10α γενέθλιά της, τυλιγμένο με κουβέρτες στις οποίες είχαν βάλει φωτιά.
“Πρόκειται για μια φρικιαστική τραγωδία στην κοινότητά μας”, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Gordon Eden.
“Θέλω να διαβεβαιώσω το κοινό ότι θα επιβληθεί δικαιοσύνη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ελέγξουμε όλες τις πληροφορίες και τις πηγές της έρευνας”, σημείωσε ο ίδιος.

girl5

Η Michelle Martens, μητέρα του θύματος, ο 31χρονος φίλος της Fabian Gonzales και η ξαδέρφη του Jessica Kelley, βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου, φόνο, απαγωγή και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.

Η μητέρα αποκάλυψε στην κατάθεσή της πως ο φίλος της είχε ναρκώσει τη μικρή για να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να τη βιάσει. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως εκείνη και η ξαδέρφη του την ακινητοποίησαν και της έκλεισαν το στόμα, ενώ ο Gonzales τη μαχαίρωσε στο στομάχι και στη συνέχεια τη διαμέλισαν.

Metro

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά